fbpx

Why FixCorner

FixCorner fixt uw smartphone in een handomdraai

snel. daar waar je hem nodig hebt. goede kwaliteit. schappelijke prijs.

FixCorner, gevestigd aan de Nieuwendijk in het populaire shoppinggebied binnen de wereldbekende Amsterdamse grachtengordel, repareert jouw smartphone waar je bij staat.Onze mensen zijn gespecialiseerd in smartphone reparatie en weten in één oogopslag en met een paar korte vragen meteen raad met jouw kapotte telefoon.

Waarom FixCorner?

FixCorner is een zogeheten smartphone refurbisher. Wij herstellen de hardware van smartphones met nieuwe materialen in originele of bijna originele staat nadat uw smartphone een knauw heeft gekregen.
Tarieven
Nu een andere belangrijke vraag: onze tarieven. Onze tarieven zijn zéér scherp vergeleken met andere smartphonereparateurs. Wij delen ons pand aan de Nieuwendijk met een bekende kledingretailer. De scherpe prijs heeft verder geen invloed op de kwaliteit van ons werk. We garanderen dat we originele onderdelen gebruiken, zodat de kwaliteit naar originele staat kan worden teruggebracht en in sommige gevallen de prestaties zelfs kunnen worden verbeterd.

FixCorner is daar waar jij hem nodig hebt en volledig transparant in haar werkwijze, middenin de winkelstraat!

FixCorner is in 2017 begonnen in het winkelpand van The Amazon aan de Nieuwendijk 169-171 in Amsterdam met de gedachte om het winkelend publiek daar te bedienen waar het hén het beste uitkomt. Niet in een achteraf kantoortje ergens op een industrieterrein na toezending per post of in een zolderkamer van een groep studenten met een ophaaldienst en weken wachttijd. Nee, FixCorner is daar waar jij hem nodig hebt en volledig transparant in haar werkwijze, middenin de winkelstraat!

Wat wij geloven

FixCorner is helder in haar werkwijze, betrouwbaar en vakkundig. Wij geloven dat iedereen het supervervelend vindt als de telefoon waar je vele honderden euro’s in hebt geïnvesteerd een keer uit je handen glipt, uit je tas als een baksteen op de stoep valt of in aanraking komt met bijvoorbeeld water. We willen er daarom zorg voor dragen dat telefoons die bij ons voor reparatie worden aangeboden hooguit binnen een paar uur zijn gerepareerd. Vaak kan dat terwijl je in persoon toekijkt. Gewoon lekker ontspannen, zittend en met een kop koffie of thee in de hand. Je kunt er, gezien onze ligging in een winkelgebied met internationale allure, ook voor kiezen te gaan shoppen of een hapje te gaan eten, om en even later je telefoon weer te komen ophalen. We leveren gerepareerde telefoons na een korte onderhoudsbeurt altijd netjes en verpakt weer af bij de klant.

Topservice

Kortgeleden zijn smartphones in nieuwprijs de grens van duizend euro gepasseerd. Smartphones worden steeds duurder door de steeds geavanceerdere technologie die in de toestellen huist. Deze technologie levert steeds prestaties, met toenemende camera- en schermkwaliteit en steeds sterkere processors. Om er zeker van te zijn dat de vervangende onderdelen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van deze complexe hardware, zorgen we voor originele onderdelen wanneer de oude worden vervangen.
Als originele onderdelen onverhoopt niet voorhanden zijn, dan gebruiken we onderdelen met de best mogelijke kwaliteit die daarop volgt. Denk aan Apple, wier beleid het is om geen nieuwe, losse Lcd-schermen te leveren, waardoor jouw kapotte iPhone-scherm toch altijd met een refurbished scherm zal moeten worden vervangen. Bij Samsung is dat anders. Daar worden nieuwe onderdelen wél geleverd. Door te streven naar maximale kwaliteit binnen de mogelijkheden, garanderen we dat je waar krijgt voor je geld. We bieden daarom een officiële garantie van drie maanden op de reparatie.

Supernel

FixCorner bouwt op de ervaring die zij in de laatste jaren heeft weten op te bouwen in het herstellen van smartphones. Door deze ervaringen, door de expertise van haar vakmensen, en door alle beschikbare gereedschappen en apparatuur, kan FixCorner de meeste reparaties al binnen een uur klaar hebben. Dat betekent dat u in veel gevallen gewoon kunt toekijken terwijl uw telefoon wordt gerepareerd. Zo heeft u altijd de vrijheid om er zelf voor te kiezen om bij de reparatie aanwezig te zijn of niet.

FixCorner maakt gebruik van een afsprakenrooster waarin u als klant zelf online uw afspraak kunt maken. Zo hoeft u nooit lang te wachten voordat u aan de beurt bent. Klanten die voor hun komst een afspraak hebben gemaakt, krijgen bij ons – zoals mag worden verwacht – altijd een voorkeursbehandeling.